Формуляр за отказ от договора (връщане с възстановяване на сума и замяна до 14 дни) може да свалите/принтирате тук:

Моля проверете дали отговаряте на необходимите условия преди да го изпратите към нас заедно с дрехата/продуктът. С поръчката си Вие сте получили такъв формуляр заедно с товарителница за връщане. Моля ако той липсва, принтирайте го от горе. Ако товарителницата за връщане липсва, обадете ни се на тел. 0899130214 или изпратете артикулите до гр. Благоевград ул. Георги Попов 45 за фирма Сиена Джой ЕООД с посочения тел. за връзка.

Повече за процеса на връщане/замяна може да прочетете тук —> Връщане и Замяна


——————————————————-

Формуляр за рекламация при открит явен/скрит дефект може да свалите/принтирате тук:

Моля имайте в предвид, че правото на рекламация и правото на отказ от договора са две различни права, които не могат да се упражняват едновременно. При рекламация можем да заменим или поправим артикула за наша сметка, ако видът на продукта има законова гаранция и отговаряте на условията за това. Веднъж предявена претенция за рекламация, не може да бъде отеглена и да се претендира право на отказ от договора. Моля свържете се с нас на тел. 0899130214, ако има някакъв проблем или се колебаете. Ще Ви асистираме с удоволствие.

Моля проверете дали отговаряте на необходимите условия преди да го изпратите към нас заедно с дрехата/продуктът. Ако имате колебания обадете ни се на тел. 0899130214 или изпратете артикулите до гр. Благоевград ул. Георги Попов 45 за фирма Сиена Джой ЕООД с посочения тел. за връзка.

Повече за процеса на рекламация може да прочетете в нашите общи условия тук —> Общи Условия/Вижте секция Рекламация

Share