Добре дошли, приятели!

Намирате се в уютния, вълшебен бебешки свят на бутик Infant Joy!

Инфант Джой е бутиков, бебешки онлайн магазин, създаден с много желание и носещ със себе си важна мисия – да откроява, да радва и да помага! Ние не предлагаме просто бебешки дрехи, ние предлагаме усмивки на най-малките членове в семейството! В нашия бутик ще намерите единствено привличащи вниманието, специално подбрани дрехи и артикули с високо качество и собствено излъчване! Тук често ще ставате свидетели и на колекции с продукти, които не присъстват в никой друг бебешки магазин! Но, защо ли? Infant Joy не се ръководи от това какво предлагат другите, а от това какво търсите и от какво имате нужда Вие! Една от множеството ни задачи е да правим подробно проучване на проблемите, които родителите срещат при отглеждането на бебето и да предлагаме красиво, модерно и достъпно решение!

Освен всички достъпни на вас прекрасни продукти, ние предлагаме и бърза доставка, изпълнена с отстъпка за вас от нашия куриерски партньор – Еконт. А вече закупените продукти, при желание, могат да бъдат върнати в 14 дневен срок с пълно възстановяване на платената за тях сума или заменени за други бързо, лесно и без необходимост от дълги обяснения.

Не позволявайте на света да отнеме собственият Ви стил и наложи своя! Изразете себе си, бъдете различни, научете децата си да бъдат различни и не спирайте да се радвате на живота с увереност! Разчитайте на нас, когато всички други разчитат на вас!
Нямаме търпение да видите какво сме ви подготвили!

Поздрави и приятно пазаруване,

Infant Joy ❤

Share

12 Comments

 1. Фатме says:

  Здравейте от колкецията рожден ден повече артикули са разпродадени дали ще са налични скоро нови артикули ?

  1. admin says:

   Здравейте Фатме, много е вероятно да подновим колекцията заради големия интерес към нея. Следете фейсбук страничката ни за повече информация.
   Поздрави!

 2. Tеодора says:

  Здравейте, искам да кажа, че дрехите са изключително качествени и сладурски, но най вече искам да ВИ БЛАГОДАРЯ, че сте толкова мили, коректни и изключителни професионалисти! Страхотни сте! Успех и все така 🙂

  1. admin says:

   Здравейте, много Ви благодаря за прекрасният коментар! Всеки един детайл в обслужването и продуктите ни се прави с изключително желание и удоволствие, а най-голямата награда за това е усмивката и обратната връзка от доверилия се клиент! Благодарим Ви от сърце! ?❤

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *