Уважаеми клиенти,

Ще използваме тази секция, за да Ви асистираме с правилното активиране на поръчка, очаквана доставка и плащане!

ПОРЪЧКА

Поръчка от сайта на Infant Joy се осъществява след като изберете желания продукт и размер, и натиснете на бутон “Добави в количка”. В последствие може да прегледате количката си в горния десен ъгъл на заглавната страница на сайта или да добавите още артикули в количката си. Щом сте готови с цялостния си избор – натиснете бутон “Поръчай”, за да пристъпите към останалите стъпки на поръчката! При отварянето на следващия прозорец, ще бъде необходимо да попълните всички необходими данни за доставка, катo за финал е необходимо да изберете метод на плащане – “Наложен платеж” или “Плащане онлайн с карта” и след това да завършите поръчката!

След като сте осъществили Вашата поръчка, ние ще се свържем с вас за бързо потвърждение по телефона и детайли за доставка!

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

След успешното осъществяване на поръчка, клиентът ИМА ПРАВО да се откаже от нея ПРЕДИ тя да бъде изпратена. За да разберете дали Вашата поръчка е изпратена и пътува към Вас може да се свържете с нас на тел. 0899130214.
ВНИМАНИЕ! Всеки отказ на поръчка след като тя бъде изпратена ще се зачита като некоректност. В този случай, магазина има правото да блокира достъпа на клиента до последващи поръчки!

ДОСТАВКА

Куриерска фирма “Еконт”, която ще обслужва вашите доставки е доказана на пазара с коректността и достъпността си! Доставки ще се извършват до посочен от Вас офис или личен адрес в зависимост от вашето желание и удобство! Като наши клиенти може да се възползвате от:

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 99лв!

*Във всички останали случаи доставката се поема от клиента.

Поръчки приети, обработени и потвърдени по телефона в работен ден до 14:00 часа, ще бъдат изпратени НА СЪЩИЯТ ДЕН! А тези приети след 14:00 часа, ще бъдат обработени след потвърждение и изпратени на следващия работен ден!

ВНИМАНИЕ! Телефонно потвърждение е необходимо единствено при първа поръчка в сайта. Всяка следваща ще бъде автоматично потвърждавана! Ако сте регистриран потребител в нашия сайт, вече сте поръчвали от нас, или ни пишете във фейсбук, потвърждение по телефона няма да бъде необходимо!

Поръчки приети събота, неделя или през празнични и почивни дни, ще бъдат обработени и изпратени на първият работен ден, след потвърждение по телефона!

Веднъж изпратена поръчка, ще бъде при вас в посочения офис на Еконт или адрес на следващия ден! Изключение правят селата, до които доставката обикновено се осъществява на 2-рия ден след изпращането.

ВСИЧКИ ПОРЪЧАНИ АРТИКУЛИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД преди закупуването им, а при изявено желание – с опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ!

ПЛАЩАНЕ

Плащането ще се извършва под формата на методите:

  • Наложен платеж –  сумата по пратката както и куриерската услуга биват предадени на куриера след приемане на пратката от ваша страна. Преди да заплатите сумата за артикула, Вие имате право да го отворите и разгледате на място!
  • Онлайн плащане с карта/Гарантирано от Еконт – Нов платежен инструмент, който е алтернатива на наложения платеж в брой! Сумата за наложения платеж и куриерските услуги се резервира по платежна карта на клиента – картодържател. В момента на получаване на пратката от картата на клиента се усвоява сумата за доставка и наложен платеж. В случай, че е имало резервирана сума за връщане на пратката, тя се освобождава по картата на клиента. Ако клиентът откаже пратката след преглед, сумата по наложения платеж се освобождава по картата на клиента. Сумите за доставка в двете посоки се усвояват от Еконт.

При успешна резервация на сумата на екрана се визуализира „Сумата е резервирана“. Клиентът получава нотификация на посочения от него електронен адрес. Нотификацията съдържа: общата резервирана сума, както и линк, чрез който е възможно изпращане на заявка за отпадане на блокировката на сумата (отказ от поръчката), който е активен ДО ПРЕДАВАНЕ на пратката от infantjoy.bg към Еконт.

*Още информация за услугата може да прочетете тук: https://www.econt.com/econt-express/common-terms

Оставаме насреща при нужда на 0899 13 02 14, в месинджър и на мейл!

Благодарим Ви!

Приятно пазаруване! 🙂

Share