Уважаеми клиенти,

Ще използваме тази секция, за да Ви асистираме с правилното активиране на поръчка, очаквана доставка и плащане.

ПОРЪЧКА

Поръчка от сайта на Infant Joy се осъществява след като изберете желания продукт и размер, и натиснете на бутон “Добави в количка”. Моля, имайте в предвид, че ако даден размер от продукт е изчерпан, той ще бъде блед и задраскан (неактивен) без възможност да бъде избран. 

Веднъж щом успешно сте добавили артикул в своята количка може да я прегледате в горния десен ъгъл на заглавната страница на сайта или да добавите още артикули в количката си. Щом сте готови с цялостния си избор – натиснете бутон “Поръчай”, за да пристъпите към останалите стъпки на поръчката! При отварянето на следващия прозорец, ще бъде необходимо да попълните всички необходими данни за доставка, катo за финал е необходимо (задължително) да натиснете бутон “Изчисли доставка” и изберете метод на плащане – “Наложен платеж” или “Плащане с карта”. След това може да завършите поръчката.

ВНИМАНИЕ! Телефонно потвърждение е необходимо единствено при първа поръчка в сайта. Всяка следваща ще бъде автоматично потвърждавана без позвъняване от наш служител, освен в случаите за доуточняване на размер, информация по самата поръчка, наличност или доставка.

Въпреки, че правим всичко възможно да поддържаме наличностите си актуални в реално време има малка вероятност даден размер/артикул да бъдат извън наличност. Запазваме правото си в такива случаи да откажем поръчката като задължително преди това Ви уведомим за липсата на наличност.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

След успешното осъществяване на поръчка, клиентът ИМА ПРАВО да се откаже от нея ПРЕДИ поръчката да бъде ИЗПРАТЕНА. За да разберете дали Вашата поръчка е изпратена и пътува към Вас може да се свържете с нас на тел. 0899130214.
ВНИМАНИЕ! Всеки отказ на поръчка след като тя бъде изпратена ще се зачита като некоректност. В този случай, магазина има правото да блокира достъпа на клиента до последващи поръчки!

ДОСТАВКА

Куриерска фирма “Еконт”, която ще обслужва вашите доставки е доказана на пазара с коректността и достъпността си! Доставки ще се извършват до посочен от Вас офис или личен адрес в зависимост от вашето желание и удобство! Като наши клиенти може да се възползвате от:

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 99лв!

*Във всички останали случаи доставката се поема от клиента.

Правим всичко възможно да обработим и изпратим Вашите поръчки до 24-48 часа след приемането им. Изключение правят поръчките приети по време на национални празници и почивни дни (събота/неделя), които обикновено се обработват на първия работен ден след почивните дни. Запазваме правото да удължим срока на обработка/доставка при извъндредни обстоятелства като своевременно Ви информираме за това.

Ще получите мейл за потвърждение в денят когато поръчката Ви е готова за изпращане.

Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с работата на фирма Еконт.

Обичайната практика показва, че при изпращане на пратката, то тя ще бъде при вас в посочения офис на Еконт или адрес на следващия, работен ден! Изключение правят определени села, до които доставката обикновено се осъществява между 24-72 часа след изпращането.

Не носим отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон. Не носим отговорност при забавяне причинено от страна на куриерската фирма.

ВСИЧКИ ПОРЪЧАНИ АРТИКУЛИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД преди закупуването им, а при изявено желание – с опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ!

Всеки потребител е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ да ни уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

ПЛАЩАНЕ

Плащането ще се извършва под формата на методите:

  • Наложен платеж –  сумата по пратката както и куриерската услуга биват предадени на куриера след приемане на пратката от ваша страна. Преди да заплатите сумата за артикула, Вие имате право да го отворите и разгледате на място!
  • С карта – Картовите плащания се обработват от Банка ДСК чрез услугата – виртуален ПОС, а Вие получавате надеждност и сигурност на Вашите транзакции. Приемат се разплащания на най-използваните брандове карти – Visa и Mastercard. В случай на рекламация, връщане на стока или отказ от поръчката в законовия срок, сумата Ви бива възстановена като обратна транзакция (REFUND) директно по сметката и картата, с която сте заплатили.

Запазваме правото да променяме наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Оставаме насреща при нужда на нашите официални телефони    0899 13 02 14     и    073 559 397.

Благодарим Ви! За нас е чест да сте наши клиенти!

Приятно пазаруване! 🙂