Уважаеми клиенти,

Ще използваме тази секция, за да Ви асистираме с правилното активиране на поръчка, очаквана доставка и плащане!

ПОРЪЧКА

Поръчка от сайта на Infant Joy се осъществява след като изберете желания продукт и размер, и натиснете на бутон “Добави в количка”. Моля, имайте в предвид, че ако даден размер от продукт е изчерпан, при избор на този размер – бутонът “Добави в количка” ще остане неактивен (блед) без възможност да се натисне. Това означава, че всички бройки от съответния размер са изчерпани и част от активни поръчки в сайта. Веднага щом поръчките бъдат обработени, съответният размер ще изчезне от сайта. Докато виждате размерчето и бледият бутон, това означава, че все още има шанс размерът да се върне обратно в наличност (ако потребителят, който го е поръчал не потвърди или се откаже от поръчката си).

Веднъж щом успешно сте добавили артикул в своята количка може да я прегледате в горния десен ъгъл на заглавната страница на сайта или да добавите още артикули в количката си. Щом сте готови с цялостния си избор – натиснете бутон “Поръчай”, за да пристъпите към останалите стъпки на поръчката! При отварянето на следващия прозорец, ще бъде необходимо да попълните всички необходими данни за доставка, катo за финал е необходимо да натиснете бутон “Изчисли доставка” и изберете метод на плащане – “Наложен платеж”. След това може да завършите поръчката!

ВНИМАНИЕ! Телефонно потвърждение е необходимо единствено при първа поръчка в сайта. Всяка следваща ще бъде автоматично потвърждавана! Ако вече сте поръчвали от нас, или ни пишете във фейсбук, потвърждение по телефона няма да бъде необходимо!

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

След успешното осъществяване на поръчка, клиентът ИМА ПРАВО да се откаже от нея ПРЕДИ поръчката да бъде ИЗПРАТЕНА. За да разберете дали Вашата поръчка е изпратена и пътува към Вас може да се свържете с нас на тел. 0899130214.
ВНИМАНИЕ! Всеки отказ на поръчка след като тя бъде изпратена ще се зачита като некоректност. В този случай, магазина има правото да блокира достъпа на клиента до последващи поръчки!

ДОСТАВКА

Куриерска фирма “Еконт”, която ще обслужва вашите доставки е доказана на пазара с коректността и достъпността си! Доставки ще се извършват до посочен от Вас офис или личен адрес в зависимост от вашето желание и удобство! Като наши клиенти може да се възползвате от:

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 99лв!

*Във всички останали случаи доставката се поема от клиента.

Поръчки приети, обработени и потвърдени по телефона в работен ден до 14:00 часа, ще бъдат изпратени НА СЪЩИЯТ ДЕН! А тези приети след 14:00 часа, ще бъдат обработени след потвърждение и изпратени на следващия работен ден!

Поръчки приети събота, неделя или през празнични и почивни дни, ще бъдат обработени и изпратени на първият работен ден, след потвърждение по телефона!

Веднъж изпратена поръчка, ще бъде при вас в посочения офис на Еконт или адрес на следващия ден! Изключение правят селата, до които доставката обикновено се осъществява на 2-рия ден след изпращането.

ВСИЧКИ ПОРЪЧАНИ АРТИКУЛИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД преди закупуването им, а при изявено желание – с опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ!

ПЛАЩАНЕ

Плащането ще се извършва под формата на методите:

  • Наложен платеж –  сумата по пратката както и куриерската услуга биват предадени на куриера след приемане на пратката от ваша страна. Преди да заплатите сумата за артикула, Вие имате право да го отворите и разгледате на място!
  • С карта – Картовите плащания се обработват от Банка ДСК чрез услугата – виртуален ПОС, а Вие получавате надеждност и сигурност на Вашите транзакции. Приемат се разплащания на най-използваните брандове карти – Visa и Mastercard. В случай на рекламация, връщане на стока или отказ от поръчката в законовия срок, сумата Ви бива възстановена като обратна транзакция (REFUND) директно по сметката и картата, с която сте заплатили.

Оставаме насреща при нужда на 0899 13 02 14; 073 559 397 както и в месинджър и на мейл!

Благодарим Ви! За нас е чест да сте наши клиенти!

Приятно пазаруване! 🙂

Share